Viisas Nainen

Siirtymä-riitti ja koulutus kypsään, arkkityyppiseen naiseuteen ja edellä kävijyyteen.

Osa 1. Kehon taju (keho-yhteyden vahvistaminen, kehollisesta häpeästä vapautuminen, omat rajat, terve ja elinvoimainen naiseus)

Osa 2. Mielen voima (  varjotyöskentely, meditaatio, tieto; luennoimassa Sami Nuora, suomalais-uralilaisen tietäjäperinteen itsenäinen tutkija, kirjailija, puhuja ja ayurveda-konsultti)

Osa 3. Sielun tehtävä (intuition vahvistaminen, luominen, yhteys jumalalliseen ja omaan missioon)

Koulutuksen osat ovat itsenäisiä, eli Kehon tajuun osaallistumien ei velvoita sinua jatkamaan, mutta seuraaviin retriitteihin osallistuminen edellyttää aina edellisen käymistä.

Osa 1. Kehon taju 25.3.2022-27.3.2022 Villa Christinessä (Germundbyntie 12, Tenhola)

Osa 2. Mielen voima 6.-8.5.2022 Villa Christinessä

Osa 3. Sielun tehtävä 17.-19.6.2022 Villa Christinessä 

Seuraava koulutus alkaa maaliskuussa! Kehon Taju 25.-27.3.2022 Villa Christinessä

(Germundbyntie 12, Tenhola)

Maailma huutaa Viisasta Naista, Parantavaa Feminiiniä Energiaa! Kuuletko kutsun?

Haluat rakentaa Uutta Maata, omalla tavallasi, oman uniikin lahjasi kautta, mutta jotain on tiellä? Kehollista häpeää, mielen muureja, tuen puutetta?

Viisaan Naisen koulutus on sinulle, joka ymmärrät, että voidaksesi parantaa maailmaa, sinun on parannettava itsesi.

Matka alkaa Kehon tajun herättämisestä. Voidaksemme nousta ylös tietoisuudessa, meidän täytyy ensin kasvattaa juuret syvälle maahan. (Keho = Maa ) Meidän on kohdattava kaikki se, mitä kehomme kantaa ja mielemme torjuu.

Osassa 1. Lähdemme kehollistamaan kokemaamme. Somaattisen kehotyöskentelyn, tanssin, Tantran ja shamanismin keinoin lähestymme torjuttuja alueita kehossamme ja tarinassamme. Annamme muotoa sille, mikä on ollut piilossa häpeän panssarin  alla ja otamma voimamme takaisin. 

Usein naisen keholliseen häpeään liittyvät toiset naiset.

Lapsuudessa ja nuoruudessa oman äidin, sukulais-naisten tai samaa sukupuolta  olevien ystävien taholta tulleet loukkaukset ja tuen puute ovat saaneet meidät  varomaan feminiiniä energiaa; antautumista, nauttimista, vastaan ottamista.

Koko Viisaan Naisen matkassa oleellista on toisten naisten antama tuki ja peilaus. Se mikä  on yhteydessä särkynyt, tulee yhteydessä korjata.

Tulla näkyväksi toisten naisten edessä juuri sellaisena kuin olet; seksuaalisena,  keskeneräisenä, herkkänä ja vahvana on lujin mahdollinen tukipuu Viisaan Naisen  kasvulle

2. osassa Mielen Voima siirrymme hienovaraisempaaan työskentelyyn. Tutustumme varjoomme, eli siihen osaan olemustamme, joka ei ole saanut kehittyä tietoisuudessamme, vaan on tullut torjutuksi ali-tajuntaan. Nämä piirteet voivat olla sekä ns. negatiivisia että positiivisia. Yhtäkaikki jotakin sellaista, joka ei varhaisessa vaiheessa kasvuamme ole ollut hyväksyttyä. Mielen voima viikonlopun aikana kutsumme nämä torjutut osat itsestämme takaisin kotiin. Välineinä meditaatio, somatiikka, psykologinen varjo-työskentely. Bonuksena vieraileva puhuja, Sami Nuora!

3. osan eli Sielun voima retriitin tarkoitus on kirkastaa omaa sielun tehtäväämme ja vahvistaa yhteyttämme siihen osaan itseämme joka on vapaa kaikista ehdollistumista. Luomme vahvempaa yhteyttä nyt syventyneistä ja vahvistuneista juuristamme  käsin kohti kaikkeuden luovaa ja rakastavaa alkuvoimaa, ja ymmärrämme että vain linjautumalla jumalalliseen voimme kokea todellista pelottomuutta ja luovaa voimaa. 

Viisas Nainen koulutus on siirtymäriitti, jolla saattelemme arkkityyppisen Nuoren Neitomme lepoon ja vapauteen, ja kutsumme esiin Viisaan Naisen, koko komeuteensa, näyttämään tietä,  häpeämättömästi ja rakkaudella!

 

Hinta:

Kurssi sisältö 220,- sis. alv:n 24%

Maksamalla varausmaksun 70€ varaat paikkasi. Tätä maksua ei palauteta, ellei  kurssia peruta muista, kuin osallistujasta johtuvista syistä.

Loppumaksu 150€ maksetaan 1.11.2021 mennessä.

Majoitus täysihoidolla 160,- ( Pe iltapala, La aamiainen, lounas ja illallinen, Su  aamiainen, lounas ja loppukahvit) maksetaan laskulla suoraan Villa Christineen.

Otan kurssille maksimissaan 20 osallistujaa, jotta intiimi ilmapiiri mahdollistuu. Lisätietoja: saija@elamankehto.fi

Kehontaju viikonloppu oli mulle kaikin puolin tosi merkityksellinen monella  tasolla. Jännitti aluksi enkä oikein tiennyt miksi oli ollut niin vahva tunne, että  on osallistuttava. Viisas nainen mussa kuitenkin tiesi ja oli vastannut kutsuun.  Kiitos kun kutsuit meidät naiset koolle. Heti ensimmäiseen yhteiseen piiriin  istuutuessamme valtava läsnäolon ja lämmön voima laskeutui muhun. Siinä  oli turvallista olla, naisten kanssa. Me aivan tavalliset naiset ja samalla niin  upeat viisaat voimanaiset. Tuo turvan tunne kantoi koko viikonlopun.

Kiitos Saija sulle syvästä ja väkevästä läsnäolostasi ja kun kannattelit tilaa  meille. Tunsin, että kunnioitit jokaisen meidän omaa prosessia ja ohjasit  samalla hyvin selkeästi ja lempeästi kuulostellen ryhmämme energioita ja  tarpeita jokaisessa hetkessä.

Nautin kaikista harjoituksista tosi paljon. Niissä oli tilaa kuunnella itseään,  omia rajojaan ja toisaalta rajoitteitaan, valita päästää irti ja ottaa vastaan ja  juurtua syvempään yhteyteen oman kehon viisauteen ja tietoon. Tuntui  todella merkitykselliseltä tulla nähdyksi ja kuulluksi niin monin tavoin ja  todistaa kanssasiskoja heidän kokemuksissaan. Kaikille tunteille oli tilaa.  Pidin siitä, ettei ollut mitään selkeää aikataulua ennakkoon tiedossa. Tuntui,  että pystyin olemaan paremmin läsnä hetkessä ja kehossani kun ei tarvinnut  miettiä ja jännittää seuraavaa harjoitusta tms. Koko viikonloppu kulki jotenkin  todella soljuvasti ja oli sopivassa suhteessa liikkuvuutta ja rakennetta. Kiitos  tuestasi ja kannattelustasi kohtaamisissamme. Olo on voimaantunut ja  kehossa tuntuu turvalliselta olla. Kurssin kokemukset ja anti kantavat  edelleen elämässäni ja sydämessäni. Sain todella paljon positiivisia  kokemuksia ja muistoja. Oon tosi kiitollinen, että olin avoimena ja valmis tälle  ja siten tää kaikki pystyi koskettamaan syvältä. Tämä ei ollut vain yksi  viikonloppukurssi muiden joukossa vaan koko elämää ruokkiva, syvästi  parantava kokemus kun sille antautui ja sen otti vastaan.

Kiitos Saija kun jaat ja opetat sitä mitä olet!

Hanna

Kiitos Saija parantavasta Kehon taju retriitistä! Tulin  retriitillä tietoiseksi monista kehoni ja mieleni kahleista.  Kuinka olen poistunut kehostani ja tehnyt asioita muiden  vuoksi. Kuinka en ole osannut pyytää tai sanoa ei.  Retriitillä opin vastaanottamaan kosketusta ja tiedostamaan,  miltä tuntuu olla kehossani. Arvokasta oli myös päästä  purkamaan pitkään patoutuneita tunteita hyvässä hengessä. 

Parasta oli jakaa tämä kokemus ihanien, rohkeiden ja herkkien  naisten kanssa. Retriitti antoi korjaavan kokemuksen siitä, 

kuinka naiset eri taustoista ja elämäntilanteista voivat olla  niin rakastavia ja vilpittömästi toistensa tukena <3

Rakkaudella ja kiitollisuudella,

Johanna

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6

    

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6