Siirtymä-riitti ja koulutus kypsään, arkkityyppiseen naiseuteen ja edellä kävijyyteen.

Osa 1. Kehon taju (keho-yhteyden vahvistaminen, kehollisesta häpeästä vapautuminen, omat rajat, terve ja elinvoimainen naiseus)

Osa 2. Mielen voima (  alitajunta, varjo, projektiot, triggerit, varjotyöskentely)

Osa 3. Sielun tehtävä (intuition ja Itsen vahvistaminen, sisäisen fem. ja mask. liitto, luominen, oma missio)

Koulutus on uudistunut. Se on nyt kokonaisuus, jossa matka kuljetaan saman ryhmän kanssa alusta loppuun.

Osa 1. Kehon taju 26.-28.8.2022 Villa Christinessä (Germundbyntie 12, Tenhola)

Osa 2. Mielen voima 7.-9.10.2022 Villa Christinessä

Osa 3. Sielun tehtävä 18.-20.11.2022 Villa Christinessä 

Seuraava Viisaan Naisen matka alkaa elokuussa 2022!

Villa Christinessä

(Germundbyntie 12, Tenhola)

Maailma huutaa Viisasta Naista! Kuuletko kutsun?

Haluat rakentaa Uutta Maata, omalla tavallasi, oman uniikin lahjasi kautta, mutta jotain on tiellä?

Kehollista häpeää, mielen muureja, tuen puutetta?

Tiedät, että kaikki ei ole maailmassamme sitä, miltä näyttää, mutta et tiedä kenen kanssa jakaa tämä kokemus, keneltä kysyä vaikeita kysymyksiä, kenen kanssa luoda uutta ja parempaa.

Aika on tullut, siskoni. Jättää itsensä epäily ja pienentäminen ja luottaa tähän sisäiseen kutsuun. Lapsemme tarvitsevat meitä! Luonto-äiti tarvitsee meitä! Esi-äidit odottavat meitä nousemaan ja nostamaan vuosituhantinen Naisen Viisaus taas kukoistukseensa.

Viisaan Naisen koulutus on sinulle, joka:

Haluat ottaa vastuun ja vapauden päättää elämästäsi ja hyvinvoinnistasi takaisin itsellesi .

Olet valmis sukeltamaan syvälle itseesi ymmärtäen luonnon lain; Niin ulkona kuin sisällä. Niin alhaalla kuin ylhäällä.

Olet kokenut ulkopuolisuutta, ehkä koko elämäsi täysin ymmärtämättä miksi, mutta tiedät, että janoat sisarellista tukea ja jakamista. 

Olet valmis seisomaan lujasti oman kohtusi voimassa ja juhlistamaan biologista Naiseutta sen moni-muotoisuudessaan.

Olet valmis haastamaan itseäsi, niin fyysisesti, psyykkisesti kuin mentaalisesti, tietäen että todellinen kasvu tapahtuu mukavuus alueesi rajojen ulkopuolella.

Matka alkaa Kehon Tajun herättämisestä. Voidaksemme nousta ylös tietoisuudessa, meidän täytyy ensin kasvattaa juuret syvälle maahan. (Keho = Maa ) Meidän on kohdattava kaikki se, mitä kehomme kantaa ja mielemme torjuu.

Osassa 1. lähdemme kehollistamaan kokemaamme. Somaattisen kehotyöskentelyn, tanssin, tantran ja shamanismin keinoin lähestymme torjuttuja alueita kehossamme ja tarinassamme. Annamme muotoa sille, mikä on ollut piilossa häpeän panssarin  alla ja otamme voimamme takaisin. 

Usein naisen keholliseen häpeään liittyvät toiset naiset.

Lapsuudessa ja nuoruudessa oman äidin, sukulais-naisten tai samaa sukupuolta  olevien ystävien taholta tulleet kommentit, loukkaukset ja tuen puute ovat saaneet meidät  varomaan feminiiniä energiaa; antautumista, nauttimista, vastaan ottamista. Ryhmän toisten naisten tuki ja peilaus läpi harjoitusten ja koko matkan on äärimmäisen voimakas, parantava voima. 

2. osassa Mielen Voima siirrymme hienovaraisempaaan työskentelyyn. Tutustumme varjoomme, eli siihen osaan olemustamme, joka ei ole saanut kehittyä tietoisuudessamme, vaan on tullut torjutuksi ali-tajuntaan. Nämä piirteet voivat olla sekä ns. negatiivisia että positiivisia. Yhtäkaikki jotakin sellaista, joka ei varhaisessa vaiheessa kasvuamme ole ollut hyväksyttyä.

Mielen Voima viikonlopun aikana teemme omaa varjoamme tutuksi itsellemme  projektioiden ja triggereiden käsitteiden kautta. Meditaatioiden, pari-tehtävien, itse-reflektion keinoin kutsumme torjutut osat itsestämme takaisin kotiin, valoon, saman pöydän ääreen.

3. osan eli Sielun Tehtävä retriitin tarkoitus on sanoa rakkaudelliset kiitokset ja hyvästit sille joka olimme ennen ja astua rituaalin voimalla uuteen! 

Viikonlopun aikana kutsumme esiin Itseä, joka on vapaa kaikista persoonamme ehdollistumista. Integroimme sisäistä maskuliinia, joka on oleellinen osa naisen kykyä manifestoida luovasti elämässään. Kirjoitamme, liikumme, leikimme, luomme. Väineinä jälleen somatiikka, tantra, shamanismi, seremonia.

Lisäksi luomme WA tai Telegram ryhmän, jonka kautta pitää yhteyttä viikonloppujen välillä. Mahdollisuus tarpeen mukaan myös online-piireihin.

Se mikä  on yhteydessä särkynyt, tulee yhteydessä korjata.

Tulla näkyväksi toisten naisten edessä juuri sellaisena kuin olet; seksuaalisena,  keskeneräisenä, herkkänä, vahvana, hurjana, hauraana on lujin mahdollinen tukipuu Viisaan Naisen  kasvulle

Viisas Nainen koulutus on siirtymäriitti, jolla saattelemme arkkityyppisen Nuoren Neitomme lepoon ja vapauteen, ja kutsumme esiin Viisaan Naisen, koko komeuteensa, näyttämään tietä,  häpeämättömästi ja rakkaudella!

Otan koulutukseen maksimissaan 18 osallistujaa jotta intiimi ilmapiiri mahdollistuu.

Mikäli haluat jostain syystä keskeyttää koulutuksen, rahat käymättä jääneistä osioista palautetaan sellaista lääkärintodistusta vastaan, joka osoittaa, että sinulla on jatkamisen estävä terveydellinen tila.

Mikäli sinulla on diagnoosi, lääkitys tai muu sellainen tila, joka voisi vaikuttaa kykyysi osallistua intensiiviseen koulutukseen, olethan ystävällinen ja lähetät minulle viestiä ennen ilmoittautumistasi saija@elamankehto.fi

 

Hinta:

Maksamalla 100€n varausmaksun varaat paikkasi kurssille. Tätä maksua ei palauteta ellei kurssia peruta muista kuin osallistujasta johtuvista syistä.

EARLY BIRD HINTA ( maksettuasi  ensin 100€ varausmaksun)  577€ voimassa, kun maksat kurssin kokonaisuudessaan 21.6.2022 mennessä!

Tämän jälkeen 677€  (+100€ varausmkaksu)

Kurssin voi maksaa kolmessa erässä ( EI Early Bird hinnalla). Tällöin lisätään jokaiseen laskuun 5€:n laskutuslisä.

Lisää peruutusehdoista Holvin verkkokaupassa, varausmaksu kohdassa.

Majoitus täysihoidolla (80€ yö) maksetaan laskulla erikseen Villa Christineen.

Kehontaju viikonloppu oli mulle kaikin puolin tosi merkityksellinen monella  tasolla. Jännitti aluksi enkä oikein tiennyt miksi oli ollut niin vahva tunne, että  on osallistuttava. Viisas nainen mussa kuitenkin tiesi ja oli vastannut kutsuun.  Kiitos kun kutsuit meidät naiset koolle. Heti ensimmäiseen yhteiseen piiriin  istuutuessamme valtava läsnäolon ja lämmön voima laskeutui muhun. Siinä  oli turvallista olla, naisten kanssa. Me aivan tavalliset naiset ja samalla niin  upeat viisaat voimanaiset. Tuo turvan tunne kantoi koko viikonlopun.

Kiitos Saija sulle syvästä ja väkevästä läsnäolostasi ja kun kannattelit tilaa  meille. Tunsin, että kunnioitit jokaisen meidän omaa prosessia ja ohjasit  samalla hyvin selkeästi ja lempeästi kuulostellen ryhmämme energioita ja  tarpeita jokaisessa hetkessä.

Nautin kaikista harjoituksista tosi paljon. Niissä oli tilaa kuunnella itseään,  omia rajojaan ja toisaalta rajoitteitaan, valita päästää irti ja ottaa vastaan ja  juurtua syvempään yhteyteen oman kehon viisauteen ja tietoon. Tuntui  todella merkitykselliseltä tulla nähdyksi ja kuulluksi niin monin tavoin ja  todistaa kanssasiskoja heidän kokemuksissaan. Kaikille tunteille oli tilaa.  Pidin siitä, ettei ollut mitään selkeää aikataulua ennakkoon tiedossa. Tuntui,  että pystyin olemaan paremmin läsnä hetkessä ja kehossani kun ei tarvinnut  miettiä ja jännittää seuraavaa harjoitusta tms. Koko viikonloppu kulki jotenkin  todella soljuvasti ja oli sopivassa suhteessa liikkuvuutta ja rakennetta. Kiitos  tuestasi ja kannattelustasi kohtaamisissamme. Olo on voimaantunut ja  kehossa tuntuu turvalliselta olla. Kurssin kokemukset ja anti kantavat  edelleen elämässäni ja sydämessäni. Sain todella paljon positiivisia  kokemuksia ja muistoja. Oon tosi kiitollinen, että olin avoimena ja valmis tälle  ja siten tää kaikki pystyi koskettamaan syvältä. Tämä ei ollut vain yksi  viikonloppukurssi muiden joukossa vaan koko elämää ruokkiva, syvästi  parantava kokemus kun sille antautui ja sen otti vastaan.

Kiitos Saija kun jaat ja opetat sitä mitä olet!

Hanna

Kiitos Saija parantavasta retriitistä! Tulin sen aikana tietoiseksi monista kehoni ja mieleni kahleista.  Kuinka olen poistunut kehostani ja tehnyt asioita muiden  vuoksi. Kuinka en ole osannut pyytää tai sanoa ei.  Retriitillä opin vastaanottamaan kosketusta ja tiedostamaan,  miltä tuntuu olla kehossani. Arvokasta oli myös päästä  purkamaan pitkään patoutuneita tunteita hyvässä hengessä.

Parasta oli jakaa tämä kokemus ihanien, rohkeiden ja herkkien  naisten kanssa. Retriitti antoi korjaavan kokemuksen siitä,

kuinka naiset eri taustoista ja elämäntilanteista voivat olla  niin rakastavia ja vilpittömästi toistensa tukena <3

Rakkaudella ja kiitollisuudella,

Johanna

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6

    

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6