Viisas Nainen

Siirtymä-riitti ja koulutus kypsään, arkkityyppiseen naiseuteen ja edellä kävijyyteen.

Osa 1. Kehontaju (keho-yhteyden vahvistaminen, kehollisesta häpeästä vapautuminen, omat rajat, terve ja elinvoimainen naiseus)

Osa 2. Mielen voima (  varjotyöskentely, meditaatio, tieto; luennoimassa Sami Nuora, suomalais-uralilaisen tietäjäperinteen itsenäinen tutkija, kirjailija, puhuja ja ayurveda-konsultti)

Osa 3. Sielun tehtävä (intuition vahvistaminen, luominen, yhteys jumalalliseen ja omaan missioon)

Osat ovat itsenäisiä, mutta seuraavaan osioon osallistuminen edellyttää edellisen koulutuksen käymistä.

Osa 1. Kehon taju 12.-14.11.2021 Villa Christinessä (Germundbyntie 12, Tenhola)

Osa 2. Mielen voima 28.-30.1. 2022 Villa Christinessä

Osa 3. Sielun tehtävä keväällä 2022 (tarkka  aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin)

Osa 1. Kehon Taju 12.-14.11.2021 Villa Christinessä

(Germundbyntie 12, Tenhola)

Maailma huutaa Viisasta Naista! Kuuletko kutsun? Haluat rakentaa Uutta Maata, omalla tavallasi, oman uniikin lahjasi kautta, mutta jotain on tiellä? Kehollista häpeää, mielen muureja, tuen puutetta?

Viisaan Naisen initiaatio alkaa Kehontajun herättämisestä. Voidaksemme nousta ylös tietoisuudessa meidän täytyy ensin kasvattaa juuret syvälle maahan. (Keho = Maa ) Todellinen viisaus, vapaus ja voima ovat kehollisia kokemuksia, eivät abstrakteja mielen ideoita.

Osassa 1. Lähdemme kehollistamaan kokemaamme. Somaattisen kehotyöskentelyn, tanssin, Tantran ja shamanismin keinoin lähestymme torjuttuja alueita kehossamme ja tarinassamme. Annamme muotoa sille, mikä on ollut piilossa häpeän panssarin  alla ja otamma voimamme takaisin. Lähdemme vahvistamaan sekä sisäistä turvaa, että naisten keskinäistä yhteisöllisyyttä.

Usein naisen keholliseen häpeään liittyvät toiset naiset.

Lapsuudessa ja nuoruudessa oman äidin, sukulais-naisten tai samaa sukupuolta  olevien ystävien taholta tulleet loukkaukset ja tuen puute ovat saaneet meidät  varomaan feminiiniä energiaa; antautumista, nauttimista, vastaan ottamista.

Kehon Taju työpajassa oleellista on toisten naisten antama tuki ja peilaus. Se mikä  on yhteydessä särkynyt, tulee yhteydessä korjata.

Tulla näkyväksi toisten naisten edessä juuri sellaisena kuin olet; seksuaalisena,  keskeneräisenä, herkkänä ja vahvana on lujin mahdollinen tukipuu Viisaan Naisen  kasvulle

Kuljemme kahden päivän matkan yhteyden ja turvan luomisesta, torjuttujen  tunteiden ja kertomattomien tarinoiden jakamiseen ja ilmaisemiseen,  toistemme ja itsemme hoitamiseen ja feminiinille voimalle avautumiseen. Saat välineitä joilla harjoittaa ja pitää yllä omaa elämänvoimaasi myös koulutusten välissä ja jälkeen. Luomme naisten piirin, joka halutessaan pitää yhtä ja jakaa myös koulutusten jälkeen ja välissä. 

Tämä on siirtymä, jolla saattelemme arkkityyppisen Nuoren Neitomme lepoon ja vapauteen ja kutsumme esiin Viisaan Naisen, koko komeuteensa, näyttämään tietä,  häpeämättömästi ja rakkaudella!

 

Hinta:

Kurssi sisältö 220,- sis. alv:n 24%

Maksamalla varausmaksun 70€ varaat paikkasi. Tätä maksua ei palauteta, ellei  kurssia peruta muista, kuin osallistujasta johtuvista syistä.

Loppumaksu 150€ maksetaan 1.11.2021 mennessä.

Majoitus täysihoidolla 160,- ( Pe iltapala, La aamiainen, lounas ja illallinen, Su  aamiainen, lounas ja loppukahvit) maksetaan laskulla suoraan Villa Christineen.

Otan kurssille maksimissaan 20 osallistujaa, jotta intiimi ilmapiiri mahdollistuu.

Lisätietoja:  FB event

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6

    

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6