Tantran taika ja Lapin lumoava luonto –
Yhdistelmä, joka saa panssarit sulamaan
.

Kuinka pehmentya, avautua, olla vahvemmin kontaktissa omaan olemukseen ja voimaan?Tämä pitkä, keväinen viikonloppu Muoniossa, Jerisjärven rannalla, maailman puhtaimmassa ilmassa on omistettu panssariemme pehmittelylle. Olkoon ne sitten fyysisiä tai emotionaalisia. Tantristen harjoitusten avulla, saman henkisten ihmisten kesken, Lapin upean luonnon keskellä, irti arejn vaatimuksista irtipäästö mahdollistuu iki-muistoisella tavalla!  

Voit lähteä matkaan yksin, kaverin tai puolison kanssa. Kyseessä on  kuitenkin sinun oma matkasi, ei varsinainen pari-tantra kurssi, vaikka toki  kaikki se mitä elävöität itsessäsi, ravitsee myös ihmissuhteitasi. 

Harjoituksia on kahdesti tai kolmesti päivässä. Osa niistä tehdään yksin, osa ryhmässä tai parin kanssa. Mukana  on joogaa, meditaatioita, itse-ilmaisun ja näkyväksi tulemisen  harjoittelua,  kosketuksen laatujen tutkimista, tanssia ja  puhdasta ilon pitoa. 

Harjoitukset eivät sisällä alastomuutta tai seksiä. 

Aamut aloitamme helpolla joogalla tai aktiivisella meditaatiolla joka tähtää fyysisten ja emotionaalisten energia-blokkien itse-purkuun. 

Illalla kokoonnumme Hotelli Jeriksen pääsalissa, joka muuntuu näiden  päivien ajaksi Temppeliksemme. Harjoittelemme nähdyksi ja kuulluksi tulemista, itse-ilmaisua, kosketuksen antamista ja vastaanottamista, energian eri laatuja ja niiden kanssa tysökentelyä.

Lauantaina saamme nauttia Jeriksen Saunamaailman palveluista. Neljä  erilaista saunaa hellii aisteja ja kehoa, lisäksi voit pulahtaa Jerisjärven  raikkaaseen veteen virkistäytymään! 

Lisäksi sinulle jää päivittäin aikaa myös vapaaseen, omaan olemiseen ja  luonnossa liikkumiseen. Kaikki hotellin palvelut ovat käytössäsi, voit varata  koiravaljakkoajelun, vuokrata sukset tai lumikengät käyttöösi tai lähteä  vaikkapa laskettelemaan lähituntureille Pallakselle! 

Hintaan kuuluu kolme ateriaa päivässä Hotelli Jeriksen ravintolassa. Lounaan  voi halutessaan ottaa myös mukaan, jos haluat lähteä retkeilemään päivällä. 

Päiväohjelma 

(oikeudet muutoksiin pidätetään) 

Torstai 

18:00 Alkupiiri
20:00 Illallinen 

Perjantai 

08:00 Aamuharjoitus ( joogaa tai aktiivista meditaatiota )
09:00 Aamiainen
13:00 Lounas
17:00 Ilta Temppelissä -Jäätiköiden sulattelu
20:00 Illallinen 

Lauantai 

08:00 Aamu-harjoitus ( aktiivinen meditaatio )
09:00 Aamiainen
13:00 Lounas
15:00 Tantrinen kosketus -Maaperän ravitseminen ja hoitaminen
17:00 Arktinen Saunamaailma
19:00 Illallinen
20:00 Ilta Temppelissä: Tanssia ja leikkiä -Puhkea kukkaan! 

Sunnuntai 

08:00 Aktiivinen aamumeditaatio
09:00 Jakaminen ja Loppupiiri
10:00 Aamiainen
12:00 Uloskirjautuminen 

Hinta

548€ / henkilö kahden hengen huoneessa 

659€ / aikuinen yhden hengen huoneessa 

Lentokenttäkuljetus Kittilän lentoasemalta: 

30€ / henkilö / suunta 

Lisäyö (sis. aamiainen sekä illallinen): 

81€ / henkilö kahden hengen huoneessa 

118€ / henkilö yhden hengen huoneessa 

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6

    

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6