Elämänkehto
-tule siksi joksi synnyit.

Elämänkehto
-tule siksi joksi synnyit.

Saijalle jooga on ennen kaikkea keino olla kosketuksissa itseen, omaan kehoon ja sen vaistomaiseen kykyyn parantaa itse itseään. Jooga liikuttaa ja puhdistaa kehostamme vanhaa, pysähtynyttä energiaa, avaten meitä voimakkaammalle aistillisuudelle ja virtaukselle. Saija ohjaa ammattitaidolla joogaa, joka pohjaa niin Astangajoogan perinteeseen kuin somaattisiin lajeihin, kuten Body Mind Centering ja Alexander tekniikka. Saijalle olennaisinta joogassa on kehotietoisuuden kautta työskentely, ulkoa muotoista tärkeämpää on asanan funktio ja kuunteleva, aistiva läsnäolo. 

Kysy yksityis- ja yritystunneista: saija@elamankehto.fi 

Syksyn 2020 tunnit: 

Helsingin joogakoulu

Raskausajan jooga
Helsingin joogakoulun Itiksen salilla. Lempeää ja tukevaa, tilaa ja virtausta sekä kehoon että mieleen luovaa harjoitusta ainutlaatuiseen elämänvaiheeseen. Tarkemmat tiedot joogakoulun sivuilta, täältä!

 

Joogaterapia
Tunnit Helsingin joogakoulun Itiksen salilla. Harjoitusta keholle ja mielelle, puretaan jännitystä ja stressiä löytämällä parempaa linjausta ja tukea, syventämällä hengitystä ja rauhoittamalla mielen liikkeitä. Tarkemmat tiedot joogakoulun sivuilta, täältä!

 

Joogaa pienryhmissä Laajasalossa

Lempeä Iltajooga

6 x kurssi lempeää hatha joogaa Kulmalla ( os. Jollaksentie 2.)

Opetus tapahtuu pienessä, max. 8 hlön ryhmässä.

Ajankohta 13.11-17.11 Huom! ensimmäinen tunti pe 13.11. kl 18-19. muut tunnit torstaisin, kl 18-19.

Lempeä Iltajooga sopii kenelle tahansa lähtötasoon katsomatta. Rauhallista, kohti hyvää lepoa ja unta johdattelevaa joogaa.   Holvikauppa

Hattha Joogan alkeet

8 x kurssin Hattha Joogan Alkeita Sarvastonkaari 1:n Kerhohuoneella 27.10 -15.12. ti iltaisin kl 18-19

Sopii aloittelijoille.

Koska opetus tapahtuu taloyhtiön kerhotilassa mukaan tarvitset omat välineet: joogamatto, huopa ja mielellään yksi tai kaksi joogatiiltä.

Ryhmä koko pidetään pienenä, max 10 hlöä ja opettaja

Varaat paikkasi maksamalla kurssin täällä:  Holvikauppa     

 

 

”Saijan tyyli ohjata on aivan ihana. Tunneilla tunnelma on samanaikaisesti rento ja lempeä ja silti Saija saa meidät tekemään vaikeita ja vaativiakin juttuja. Sitä tavallaan huomaamattaan haastaa itseään. Kurssi oli nimensä mukainen eli hyvin terapeuttinen. Olen kaivannut pehmennystä omaan mysore-harjoitukseeni ja nyt sain apuja siihen. Kurssilla oli aikaa keskittyä asanaan ja siihen miltä se tuntuu. Siitä muodostui aivan loistava kehoyhteys.”

Janika Piensalmi

”Saija on hyvä ja inspiroiva opettaja, joka osaa luoda miellyttävän ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa on turvallista ja hyvä harjoitella. Hänellä on selkeä ja rauhallinen tapa ohjata, sekä puheen, itse näyttämisen että henkilökohtaisen ohjaamisen osalta. Hänen käyttämänsä kielikuvat edesauttavat asian ymmärtämistä ja oikein tekemistä.”

Leena Rannali

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6

    

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6