Elämänkehto
-tule siksi joksi synnyit.

Elämänkehto
-tule siksi joksi synnyit.

Saijalle jooga on ennen kaikkea keino olla kosketuksissa itseen, omaan kehoon ja sen vaistomaiseen kykyyn parantaa itse itseään. Jooga liikuttaa ja puhdistaa kehostamme vanhaa, pysähtynyttä energiaa, avaten meitä voimakkaammalle aistillisuudelle ja virtaukselle. Saija ohjaa ammattitaidolla joogaa, joka pohjaa niin Astangajoogan perinteeseen kuin somaattisiin lajeihin, kuten Body Mind Centering ja Alexander tekniikka. Saijalle olennaisinta joogassa on kehotietoisuuden kautta työskentely, ulkoa muotoista tärkeämpää on asanan funktio ja kuunteleva, aistiva läsnäolo. 

Kysy yksityis- ja yritystunneista: saija@elamankehto.fi 

”Saijan tyyli ohjata on aivan ihana. Tunneilla tunnelma on samanaikaisesti rento ja lempeä ja silti Saija saa meidät tekemään vaikeita ja vaativiakin juttuja. Sitä tavallaan huomaamattaan haastaa itseään. Kurssi oli nimensä mukainen eli hyvin terapeuttinen. Olen kaivannut pehmennystä omaan mysore-harjoitukseeni ja nyt sain apuja siihen. Kurssilla oli aikaa keskittyä asanaan ja siihen miltä se tuntuu. Siitä muodostui aivan loistava kehoyhteys.”

Janika Piensalmi

”Saija on hyvä ja inspiroiva opettaja, joka osaa luoda miellyttävän ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa on turvallista ja hyvä harjoitella. Hänellä on selkeä ja rauhallinen tapa ohjata, sekä puheen, itse näyttämisen että henkilökohtaisen ohjaamisen osalta. Hänen käyttämänsä kielikuvat edesauttavat asian ymmärtämistä ja oikein tekemistä.”

Leena Rannali

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6

    

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6