Viisas Nainen – Osa 1. Kehon Taju

Maailma huutaa Viisasta Naista!
Viisas Nainen kohtaa varjonsa, vapauttaa itsensä mielensä vankilasta ja toteuttaa rohkeasti omaa missiotaan muuttuvassa maailmassa.
Tämä kolmesta kurssista
1. Kehon Taju
2. Mielen Voima.
3. Sielun Tehtävä
koostuva kokonaisuus on luotu jokaiselle naiselle, joka haluaa nousta omaan voimaansa ja elämäntehtäväänsä.
Kurssin osiot ovat itsenäisiä, mutta seuraavaan osioon osallistuminen edellyttää edellisen osion käymistä.
Viisaan Naisen matka alkaa Kehosta -ennen kuin voimme murtaa mielen kahleet tai toteuttaa sielumme tehtävää täysillä, meidän on juurruttava kunnolla omaan kehoomme!
Osa 1 Kehon Taju:
Lähdemme herättämään Kehon Tajua ja kehollistamaan kokemaamme. Annamme muotoa sille, joka on ollut piilossa häpeän panssarin alla, ja näin se kokemus voi alkaa muuntua voima-varaksi.
Usein naisen keholliseen häpeään liittyvät toiset naiset.
Lapsuudessa ja nuoruudessa oman äidin, sukulais-naisten tai samaa sukupuolta olevien ystävien taholta tulleet loukkaukset ja tuen puute ovat saaneet meidät varomaan feminiiniä energiaa; antautumista, nauttimista, vastaan ottamista.
Kehon Taju työpajassa oleellista on toisten naisten antama tuki ja peilaus.
Se mikä on yhteydessä särkynyt, tulee yhteydessä korjata.
Tulla näkyväksi toisten naisten edessä juuri sellaisena kuin olet; seksuaalisena, keskeneräisenä, herkkänä ja vahvana on lujin mahdollinen tukipuu Viisaan Naisen kasvulle
Työpajassa käytetään draamallisia, somaattisia ja tantrisia menetelmiä. Tanssia, liikettä, meditaatiota, kehonhoitoa ja seremoniaa.
Luomme yhteyttä ja turvaa, sisällemme ja keskinäiseen sisaruuteen, teemme näkyväksi torjuttuja tunteita ja kertomattomia tarinoita, opettelemme hoitamaan itseämme ja toisiamme. Päästämme irti kateudesta ja häpeästä. Avaudumme feminiinille voimalle.
Viisaa Nainen osa 1. Kehon Taju
-kurssin hinta:
Työpajan sisälto 220€ sis alv:n 24%
Majoitus täyshoidolla 160€ ( maksetaan laskulla suoraan Villa Christineen)
Varausmaksu 70€ jonka maksamalla varaat paikkasi. Tätä maksua ei palauteta ellei kurssia peruta muista kun osallistujasta johtuvista syistä
Loppumaksu 150€ 23.8.2021 mennessä
Kurssin ohjaaja Saija Lentonen ( tmi Elämänkehto) on Sertifioitu Tantric Life Coach ja De-armouring hoitaja, RYT-500 Jooga-opettaja ja näyttelijä ( TeM)
Lisätiedot ja ilmoittautumiset saija@elamankehto.fi