Kehontaju -ilta Miehille

Mies! Miten voit? Vaivaako kehon kireydet, mielen myllerrys, ja epämääräinen tunne siitä, ettei tässä maailmassa kertakaikkiaan enää tiedä miten olla mies. Sinulle on tehty selväksi että miehen tulisi olla kosketuksissa feminiiniinsä, tulisi olla lempeä ja sopuisa, kaikki muu on toksista maskuliinisuutta? Työssäni kehon hoitajana huomaan, että fyysiseen kuntoon katsomatta monet miehet ovat jumissa niin fyysisesti kuin henkisesti, ja itse yhdistän tämän tukahdutettuun agressioon. Hermostollisesti tila vastaa häkkkiin tungettua tiikeriä, joka vain odottaa että sen vankilan ovet avautuisivat. Agressio on luonnollinen osa miehen elämänvoimaa, jonka tarkoitus on auttaa rajojen asettamisessa, ja alas painettuna se johtaa patologiaan. Kun agressio saa olla olemassa terveellä tavalla, se on suojeleva voima.

Tässä Kehontaju -illassa haluan tarjota ensimmäistä kertaa myös miehillä tilaisuuden tulla yhteen, somatiikan ja veljeyden teemoissa. Teemme harjoituksia, joilla tutkia niin agressiota ja sen ilmausta, kuin kykyä säädellä omaa hermostua ja rentoutua syvästi.

Ilta ei sovi liikunta-rajoitteisille. Muuten aiempaa kokemusta tämän kaltaisesta työskentelystä ei tarvita.

Mikäli sinulla on joku diagnoosi, lääkitys tai muu tila, jonka luulet vaikuttavaan kykyysi olla läsnä itsellesi ja muille, niin laita viestiä saija@elamankehto.fi ennen ilmoittautumistasi.

Varaat paikkasi maksamalla varausmaksun!https://holvi.com/shop/elamankehto/product/bec186393eeac13c27f68f38c8c82afd/

Kuten Kehontaju illoissa aina, on nytkin kyseessä keho-mieli-yhteyden, eli somatiikan herättely. Somatiikan keinoin abstraktit asiat ja ideat voivat muuntua konkretiaksi, keho-mieli yhteyden kautta pääsemme käsiksi torjuttuihin alueisiin itsessämme, joihin loogiset aivojemme osat eivät suoraan pääse. Opimme tapoja joilla palata mielen tarinoista ja hermoston epätasapaino-tilasta tähän hetkeen, oman kehon turvaan ja viisauteen.