De-Armouring tarkoittaa kehollisten panssarien purkamista.

De-Armouring tarkoittaa kehollisten panssarien purkamista.

Kaikki traumat, olivat ne sitten fyysisiä tapaturmia tai henkisiä loukkauksia, jättävät jälkensä kehoon. Kun koemme jotain systeemillemme ylitse vuotavaa, suojaudumme sen aiheuttamalta kivulta jännittämällä kehoamme. Jos tätä jännitystä ei pureta, se jää kehoon, ja tästä tilasta voi muodostua vuosien saatossa krooninen. Se voi ilmetä tunnotttomuutena, kipuiluna, puutumisena, kutinana.

De-Armouring hoidossa käsitellään kehon faskioita, eli koko kehomme läpäiseviä lihaskalvoja, jotka kuivuvat jännityksen seurauksena. Hoidon tarkoitus on stressi-tilan hetkellisen purkamisen lisäksi luoda vahvempaa kehollista tiedostamista niin, että asiakas voi hoitojen edetessä alkaa itse huomata milloin keho arjessa jännittyy, hengitys muuttuu ohueksi ja hermosto alkaa yli- tai ali-virittyä.

De-armouring hoito tehdään öljyn kanssa paljaalle iholle lattia-tasossa. Tarpeen ja sopimuksen mukaan voidaan hoitaa joko osia kehosta tai koko keho, myös kasvojen ja suun alue sekä lantionpohja. Lantionpohja on kehomme peruspilari ja kehityksellinen alkukohta. Luottamus ja toisaalta pelko asuu lantiossa ja siksi sen elävyys ja joustavuus on oleellista hyvinvoinnillemme.

Huom. Varatun hoito-ajan peruminen viim. 24h ennen. Tämän jälkeen peruutukset vain lääkärintodistuksella. Ilman todistusta veloitan käyttämättä jätetystä ajasta normaalin hinnan.

Ajanvaraus ja lisätiedot:

saija@elamankehto.fi

Hinnat ja maksut:

 

”Niin monet terapia- ja hoitomuodot kokeilleena ja läpikäyneenä olin sisimmässäni aluksi ehkä vähän skeptinen ”hierontahoidon” tehon suhteen mitä tulee psyykkisiin asioihin, mutta lähdin kokeilemaan, ehkä sen takia, että se miten Saija minulle hoidosta kertoi vakuutti sisälläni jonkin sopukan uskomaan, että se voisi sittenkin toimia.

Näin kävikin. Saija sai koko olemuksellaan aikaan luottavaisen, turvallisen ja sallivan ilmapiirin hoitotilaan. Ilmapiirin, jollaista tarvitaan, jotta mitään psyykkistä keskeneräistä voi nousta pintaan.

Todella hyvin Saija vaistosi lihaksissani mahdolliset tunnelukot, ja sallivan hellästi mutta kuitenkin napakasti luotsasi minuun kuulumattomia energioita pintaan ja ulos pikku itkuina, vihan puistatuksina ja jopa naurunakin.

Toiminta oli erittäin luontevaa, sallivaa, hoitavaa, rakkaudellista ja jämptiä. Suurkiitos hoitokokemuksista. Uskon, että Saijalla on De-armouringin keinoin paljon annettavaa.”

Petri Lehtinen

”Kiitos aivan upeasta hoitokokemuksesta viime viikolta! En oikein vieläkään  tahdo löytää sanoja, mutta silti tuntui tärkeältä laittaa viestiä ja kiittää. Täytän  38 vuotta kuun lopussa ja en ole tähän mennessä elämääni kokenut mitään  vastaavaa. Viimeiset 10 vuotta ovat olleet suuria kasvunvuosia itselleni ja on  tullut käytyä jos jonkinmoista hoitoa, kurssia, terapiaa, retriittiä ja koulutusta 

läpi, mutta mikään näistä ei pääse lähelläkään sitä kokemusta, jonka  hoidossasi sain kokea. Koen suurta kiitollisuutta siitä, että sain hoidon kautta  ymmärryksen kehollisuudesta, siitä kuinka tärkeä on olla kehossa, kuulla  kehon viestit ja antautua niille. Keho ei valehtele. Minun on ollut niin vaikea  olla kehossani läsnä ja samaan aikaan olen kestänyt vaikka minkälaista  fyysistä kipua. Ymmärsin, että kaikki energiani ja voimani kuuluu  vastustamiseen. Kivun hyväksyminen ja sille antautuminen saattaa  hetkellisesti olla rajumpi kokemus, mutta sen kautta mahdollistuu energian  vapautuminen muihin asioihin ja kevyempi olo pitkällä aikavälillä. 

Teet aivan äärimmäisen tärkeää ja merkityksellistä työtä ja olet siinä aivan  ällistyttävän taitava! Kiitos kiitos kiitos!” 

Annika 38v

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6

    

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6