De-Armouring tarkoittaa kehollisten panssarien purkamista.

De-Armouring tarkoittaa kehollisten panssarien purkamista.

Kaikki traumat, olivat ne sitten fyysisiä tapaturmia tai henkisiä loukkauksia, jättävät jälkensä kehoon. Kun koemme jotain systeemillemme ylitse vuotavaa, suojaudumme sen aiheuttamalta kivulta jännittämällä kehoamme. Jos tätä jännitystä ei pureta, se jää kehoon, ja tästä tilasta voi muodostua vuosien saatossa krooninen. Se voi ilmetä tunnotttomuutena, kipuiluna, puutumisena, kutinana.

De-Armouring hoidossa käsitellään kehon faskioita, eli koko kehomme läpäiseviä lihaskalvoja. Jännitys ja stressi kuivattaa faskiaa luoden siihen hapenpuutteisia tiloja. De-armouring hoito tehdään öljyn kanssa paljaalle iholle. Tarpeen ja sopimuksen mukaan voidaan hoitaa joko osia kehosta tai koko keho, myös kasvojen ja suun alue sekä lantionpohja. Lantionpohja on kehomme peruspilari ja kehityksellinen alkukohta. Luottamus ja toisaalta pelko asuu lantiossa.

Ajanvaraus ja lisätiedot:

saija@elamankehto.fi

Hinnat ja maksut:

 

”Niin monet terapia- ja hoitomuodot kokeilleena ja läpikäyneenä olin sisimmässäni aluksi ehkä vähän skeptinen ”hierontahoidon” tehon suhteen mitä tulee psyykkisiin asioihin, mutta lähdin kokeilemaan, ehkä sen takia, että se miten Saija minulle hoidosta kertoi vakuutti sisälläni jonkin sopukan uskomaan, että se voisi sittenkin toimia.

Näin kävikin. Saija sai koko olemuksellaan aikaan luottavaisen, turvallisen ja sallivan ilmapiirin hoitotilaan. Ilmapiirin, jollaista tarvitaan, jotta mitään psyykkistä keskeneräistä voi nousta pintaan.

Todella hyvin Saija vaistosi lihaksissani mahdolliset tunnelukot, ja sallivan hellästi mutta kuitenkin napakasti luotsasi minuun kuulumattomia energioita pintaan ja ulos pikku itkuina, vihan puistatuksina ja jopa naurunakin.

Toiminta oli erittäin luontevaa, sallivaa, hoitavaa, rakkaudellista ja jämptiä. Suurkiitos hoitokokemuksista. Uskon, että Saijalla on De-armouringin keinoin paljon annettavaa.”

Petri Lehtinen

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6

    

Saija Lentonen

Tmi Elämänkehto

Y-tunnus: 3145069-6